Bemutatkozás

Meggyőződésemmé vált, hogy egészséges élelem nélkül, csak az iparszerűen előállított élelmiszereket fogyasztva igen távol kerültünk az egészségesen megélhető élettől.

   
Mauczka Máté vagyok, 35 éves, székesfehérvári lakos. Középfokú tanulmányaim befejeztével  úgy gondoltam, hogy vállalkozásba kellene keresnem a boldogulásomat.

Első elképzelésem, miszerint biogyümölcsöst szeretnék létrehozni, meghiúsult, miután a jelenlegi szabályozások nem tették lehetővé családom számára a termőföld vásárlását.

Ezek után egy ismerősöm és hozzátartozóim megerősítésével döntöttem a gilisztahumusz termelése mellett. Azért is, mert ezt az anyagot nem találtuk a piacon. Más megközelítésben széles ismerősi és családi körben azt tapasztaltam, hogy az iparszerű mezőgazdasági termékeket fogyasztva, számtalan egészségügyi problémával küszködnek az emberek.

A természetgyógyászat irodalmát lapozgatva meggyőződésemmé vált, hogy egészséges élelem nélkül, csak az iparszerűen előállított élelmiszereket fogyasztva igen távol kerültünk az egészségesen megélhető élettől.